mandag den 26. november 2012

En lille fyr er flyttet ind

Prøv lige at se en fantastisk fyr der er flyttet ind hos os, ham har min dejlige veninde som også har lavet armbåndet her, lavet til mig... eller han er nok ikke helt til mig, han sidder og venter på at han får selskab. Han sidder ovenpå et tæppe af samme opskrift som babytæppet jeg lavede til Sigrid, som jeg skrev om her, min veninde har dog valgt noget lidt varmere/tykkere garn, hvilket er vildt lækkert.
Har jeg sagt at jeg elsker hjemmelavede gaver?

lørdag den 24. november 2012

En kop nikotin anyone?

Som jeg skrev om her, fandt jeg for snart længe siden en PH-5'er i TAP1. Den har så ligget på loftet og ventet på at jeg ku' ta' mig sammen til at gøre noget ved den. I dag står vi så imellem to hjem, hvilket vil sige at den sidste rengøringen mangler i lejligheden og derfor hænger de fleste af vores lamper der stadigvæk så der er lys til den kommende rengøring. 
Derfor er der heller ikke meget lys her i huset, så i ren mørke-desperation blev vi enige om at hænge PH'en op til vi har fundet ud af hvad vi vil.
Den skulle dog have en lille klud først....

var det noget med en kop nikotin? Det var simpelthen helt vildt som der kunne tørres af, det var heldigvis ikke så svært som jeg havde troet, og faktisk kunne Neutral opvaskemiddel og knofedt klare det meste.

Selvom kæresten har forsøgt at skrue lidt på den, er den stadig pil-skæv, men ih hvor jeg elsker den, som den hænger her og lyser i vores stue.

onsdag den 21. november 2012

Spinatpandekager

I mandags spiste jeg sammen med en god veninde og hendes lille familie. Vi lavede en klassiker, som vi har lavet siden min efterskoletid, nemlig spinatpandekager. Jeg spiste kød på efterskolen, men vi havde en fast vegetar-dag, hvor spinatpandekagerne absolut var en af favoritterne. Jeg nåede desværre ikke at fange noget billede af dem i mandags, men opskriften skal nu alligevel deles.

Til 4 personer
3 æg
2 dl mælk
100 gram mel
250 gram spinat fra frost, som er optøet og afdryppet.
salt og peber

Æg og mælk piskes sammen, tilsæt mel og lad dejen hvile koldt i en halv time, tilsæt derefter spinaten. Konsistensen skal være noget tykkere end almindelig pandekagedej.

Til pandekagerne laver vi ris, i mandags spiste vi også en rest dhal til og det var slet ikke tosset.
Pandekagerne foldes til kvarte og i "lommen" der opstår fyldes der hytteost... masser af hytteost.

Sesam sesam luk dig op

Vi er flyttet i weekend, en lille smule uoverskueligt at være fuldstændig afhængig af hjælp fra venner og familie, som til gengæld gjorde et kæmpe stykke arbejde. Nu står kasserne kun i ét lag her i stuen, så det går fremad.

onsdag den 14. november 2012

Fantastiske streger

Som jeg skrev i mandags besøgte jeg Camilla i lørdags. Camilla havde opfordret mig til at tage lidt tøj med til at trykke på, begrænsning er bestemt ikke en spidskompetence hos mig og jeg havde derfor taget 4 bodyer, to trøjer og en enkelt til mig selv med...planen var så at der var lidt at vælge imellem, men da jeg først sad foran alle Camillas rammer var det alt for svært at vælge fra, og der blev derfor trykt på hele molevitten.


Vi skal flytte på lørdag, så sofaen var den eneste mulige baggrund for billeder (ud over de ca. 1000 flyttekasser, som fylder vores stue op) og den yder bare ikke helt de flotte tryk og deres farver retfærdighed.


Jeg er bare så vild med dem, jeg prøvede lørdag eftermiddag at vælge en favorit, men det er simpelthen umuligt, med de fantastiske streger. Resten må I se når kasserne er pakket ud igen.

mandag den 12. november 2012

Søndage

De sidste to søndage er blevet brugt i København på koncerter. Jeg købte billetterne i sommers, så det har været længe at skulle vente på dem.
Først hørte jeg Bon Iver, koncerten var i Forum, hvor jeg aldrig har været til koncert før, og jeg må indrømme at jeg synes stedet var for stort til denne type musik, og det første stykke tid var lyden bare ikke lige i øjet, det blev dog bedre. Til gengæld spillede bandet mange anderledes versioner af numrene og det var rigtig fedt.  Her er et mine yndlingsnumre.

I går var min bror og jeg så ude at bruge min fødselsdagsgave til ham. Vi var i nemlig i Falconer og høre Band Of Horses. Hvad Forum ikke magtede pga. den store arena må man sige Falconer gjorde. Lyden var fantastisk fra start til slut, og så passer det mig også bedre med en koncert med et par tusinde frem for 10.000. Bandet havde bare så meget lune, og især forsangerens lidt mærkelige humor gik lige ind. Det var virkelig en rigtig god koncert.
Her er et af deres gamle, men helt fantastiske numre


Lørdag blev i øvrigt brugt hos skønne Camilla, det kommer der mere om senere.